WELKOM!
Bruidslingerie
Sluiers
Curly's
Kettingen
Trouwschoenen
Handschoenen
lengte handschoenen
Armbanden
Kousenbanden
Jasjes & Bolero's
Bruidsmeisjes
Bruidsjonkers
Communiekleding
Zo werkt het bij ons
Afspraak maken
Algemene Voorwaarden
Sitemap
Gastenboek
Contactformuier
Leuke, handige links

Waarom PerfectDress; betaalbare bruidsmode:

Wij zijn van mening dat er voor  iedere portemonee een bruidsjurk moet zijn. Met een volle knip kun je op veel plaatsen terecht, maar hoe zit het als je budget niet zo hoog is? .......

 

......Dan kom je bij ons, want wij houden de prijzen eerlijk en betaalbaar. !

 

Ook met een prachtige winkel in Kranenburg, geopend per 19 september 2013 houden wij onze collectie gewoon betaalbaar!

 

 

 

Betaalbare Bruidsmode:

 • Wij hebben een grote collectie nieuwe betaalbare trouwjurken op voorraad deze kosten altijd tussen de € 100 en € 500,-. Prijzen zijn zowel op de website als in onze winkel gewoon per jurk te zien. Deze jurken zijn uniek en eventueel direct na betaling mee te nemen. Reserveren van jurken uit deze collectie is echter niet mogelijk.
 • Ook hebben wij een prachtige nabestelcollectie, van deze trouwjurken is een pasmodel aanwezig zodat je kunt zien hoe de jurk staat. Mocht je keuze vallen op 1 van deze modellen, dan wordt de jurk nieuw besteld in de confectiemaat die het beste past bij jou figuur. Houd er rekening mee dat de levertijden van deze jurken tot 5 maandan kan zijn en er daarna eventueel ook nog wat tijd nodig is voor het  verstellen van de jurk. Deze collectie begint bij € 395,- tot € 995,-
 • Wij verkopen uitsluitend nieuwe trouwjurken en kosten tussen de € 150,- en € 995,-
 • Wij hebben al ruim 7 jaar ervaring in het adviseren en verkopen van nieuwe betaalbare bruidsmode
 • Bij ons is de sfeer ongedwongen en er is alle aandacht voor de bruid;
 • Wij geven een eerlijk en professioneel advies;
 • Onze coupeuse adviseert u graag over de vermaakmogelijkheden en de bijbehorende kosten;
 • Ook kunnen wij een bijpassende bolero voor u maken;

Wij verkopen ondermeer de volgende merken :
Lilly – Bella – Pure Bridal& Romantica – Valerie 

Ook voor accessoires voor de bruid kunt u bij ons terecht zoals:
Bruidsschoenen – hoepels – petticoats – sluiers – handschoenen – bolero’s – stola’s – bruidssieraden.

Bruidslingerie voor elke bruid:
Ook vindt u bij ons de juiste lingerie voor de bruid zoals:  Torseletten  – bh’s  –  korsetten zonder baleinen en met een blote rug  - slipjes  -  strings  en kousen.
Alles in de kleuren wit – ivoorwit – zwart. In de maten 65A t/m 105 E.

Waarom wij voor het passen van trouwjurken op afspraak werken: 
Het passen van een trouwjurk is een hele leuke maar niet alledaagse bezigheid waarbij een goed advies onmisbaar is. Om je in alle rust te kunnen helpen bij de zoektocht naar jou droomjurk werken wij daarom voor wat betreft de bruidsmode uitsluitend op afspraak. Hier trekken we 2,5 uur voor uit en laten je allerlei stijlen en mogelijkheden zien en proberen, zodat je er tijdens het passen achter komt wat werkelijk bij jou past en je een gedegen keuze kunt maken. 

Zo werken wij:

 • Kijk rustig rond op onze site voor een 1ste impressie van onze collectie, in de winkel vindt je het steeds wisselende actuele aanbod.

 • Van alle artikelen is een pasmodel aanwezig, je kunt dus altijd bellen of mailen om een vrijblijbende pasafspraak te maken. Bij "pasafspraak maken" kun je zien wanneer dit mogelijk is.

 • Vind je het niet nodig om een pasafspraak te maken en wil je het artikel bestellen, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier, dan krijg je van ons een orderbevestiging. Indien er sprake is van een levertijd, zullen we je daarvan op de hoogte stellen.

 • Als we een artikel niet kunnen  leveren voor de door jou gewenste datum, mag je de bestelling kostenloos annuleren (zie ook onze algemene voorwaarden)

 • Bruidsjurken worden na opdracht en aanbetaling (50% van het bonbedrag) besteld, de levertijd ligt tussen de 4 en 20 weken maar is gemiddeld 16 weken. We kunnen altijd even informeren naar de exacte levertijd mocht er wat haast bij zijn.

 • De jurk is binnen en dan... dan kom je weer terug om te passen en kun je na betaling van het restantbedrag de jurk direct meenemen . Vanzelfsprekend zit de jurk gestreken en wel in een beschremende, niet-doorzichtige bruidshoes, waarin je de jurk veilig mee kunt nemen.

 • Meestal moeten er nog een paar kleine dingetjes aan de jurk vermaakt worden, denk hierbij aan het korter maken van de jurk en het innemen van de taille. Hiervoor kun je terecht bij één van onze coupeuse's. Je gaat met je jurk naar de coupeuse toe en bespreekt met haar samen de door jou gewenste verstelwerkzaamheden. De kosten hiervoor liggen tussen de €50 en €150 en zijn niet bij de prijs van de jurk inbegrepen. Dit regelt de coupeuse zelf. De coupeuse zorgt ervoor dat de jurk ook na het verstellen weer keurig gestreken is.

 

Perfectdress.nl / Betaalbarebruidsmode.nl  |  perfectdressbruidsmode@hotmail.com